Få vores nyheder på mail

Ny driftschef i FødevareBanken

Pressemeddelelse   •   Sep 04, 2017 10:41 CEST

Martin Brink er driftschef i FødevareBankens nye afdeling i Kolding. Han går nu igang med at finde lokaler, maddonorer og frivillige i Region Syddanmark.

Martin Brink er ansat som ny driftschef i FødevareBankens nye afdeling i Kolding. Med baggrund i en stor donation fra Oak Foundation Denmark er FødevareBanken, der distribuerer overskudsfødevarer til socialt udsatte, i efteråret klar til at åbne endnu en afdeling. Denne gang i Sydjylland.

Martin Brink er netop tiltrådt som driftschef i FødevareBankens helt nye afdeling i Kolding. Han kommer fra en stilling som salgschef i Ole Chokolade, hvor han har været ansat siden 2014.

Det er både en helt nyoprettet stilling og en nyoprettet afdeling Martin Brink kommer til at stå i spidsen for - og han glæder sig:

’Arbejdet i FødevareBanken kombinerer mange af de områder, jeg gerne vil arbejde med, herunder selvfølgelig fødevare og logistik. Men jeg faldt også for muligheden for at arbejde med en sag, der har et højere formål, nemlig at bekæmpe madspild og hjælpe socialt udsatte, ligesom jeg ser frem til at arbejde med frivillige,” siger Martin Brink.

”Jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet og ser frem til at bruge mit lokalkendskab til at finde lokaler, medarbejdere, frivillige og maddonorer i hele det Syddanske område,” siger Martin Brink.

Det er en stor donation fra Oak Foundation Denmark, der har gjort åbningen i Kolding mulig. Ud over Kolding har FødevareBanken en afdeling i København, samt i Aarhus og foreningen nærmer sig dermed sin vision – en landsdækkende aktør på området for madspild.

Martin Brink skal nu i gang med at finde lokaler, driftsassistenter, frivillige, maddonorer og modtageorganisationer. Om alt går vel kan FødevareBanken levere mad i Syddanmark omkring juletid. 

FødevareBanken er en non-profit organisation, der bekæmper madspild og madfattigdom i Danmark. På den ene side kasseres der dagligt enorme mængder mad i fødevarebranchen, hvilket betyder spild af ressourcer og en belastning for miljøet. På den anden side er en del af de dårligst stillede i vores samfund ofte frataget muligheden for et dagligt og nærende måltid, som har afgørende betydning for deres sundhed. Det kæmper vi for at ændre.