Få vores nyheder på mail

Pressemeddelelser Vis alle 57 hits

FødevareBanken opretholder nødberedskab til socialt udsatte

FødevareBanken opretholder nødberedskab til socialt udsatte

Pressemeddelelser   •   Mar 20, 2020 13:07 CET

En lang række botilbud, væresteder og varmestuer over hele landet kæmper med at tage sig af socialt udsatte, som er ekstra hårdt ramt under Corona-udbruddet i Danmark. Selv om nogle af stederne lukker for ophold, udleverer mange af dem stadig mad til de borgere, der ikke har andre steder at gå hen. FødevareBanken kører derfor stadig i et nødberedskab, så stederne ikke kommer til at mangle mad.

Donationer der gør nytte

Donationer der gør nytte

Pressemeddelelser   •   Mar 03, 2020 09:55 CET

To nye kølebiler, to nye ruter med en række nye glade modtagere og frivillige chauffører – mange af dem i begyndelsen af tilværelsen som pensionister – der får et nyt arbejdsfællesskab og et godt formål at arbejde for hos FødevareBanken. Det er resultatet af de seneste to donationer fra VELUX FONDEN til FødevareBanken i Aarhus og Kolding.

Over 11.000 gratis måltider på et år!

Over 11.000 gratis måltider på et år!

Pressemeddelelser   •   Feb 04, 2020 12:47 CET

Samarbejdet mellem to markante fødevare-partnere, Frokostkonsulenten og FødevareBanken, har på bare ét år resulteret i over 11.000 gratis måltider til landets svageste.

Too Good To Go og FødevareBanken står sammen mod madspild

Too Good To Go og FødevareBanken står sammen mod madspild

Pressemeddelelser   •   Jan 29, 2020 09:21 CET

I 2020 kan man donere penge til FødevareBanken, når man køber mad gennem Too Good To Go-appen. For Too Good To Go er donationerne en naturlig del af virksomhedens gyldne regel om at prioritere fødevarebankerne, så overskudsmad i Danmark først og fremmest går til socialt udsatte.

Nyheder Vis alle 24 hits

Madfællesskaber skyder op overalt i Karlemoseparken i Køge

Madfællesskaber skyder op overalt i Karlemoseparken i Køge

Nyheder   •   Feb 27, 2020 10:49 CET

Med støtte fra Nordea-fonden har FødevareBanken i partnerskab med Boligselskabet Sjælland udviklet projektet Madfællesskaber Med Mening. Formålet er at opdyrke madfællesskaber med overskudsmad fra FødevareBanken i tre almennyttige boligområder.

FødevareBanken er kommet til Holbæk

FødevareBanken er kommet til Holbæk

Nyheder   •   Feb 04, 2020 11:30 CET

Fredag den 24. januar åbnede FødevareBankens nye rute i Holbæk med fire stop: Kirkens Korshær Klostercaféen, Holbæk Krisecenter Medusa samt de almene boligområder i Tølløse og Ladegårdsparken i Holbæk.

​Indsats mod madspild hædret med fornem pris

​Indsats mod madspild hædret med fornem pris

Nyheder   •   Jun 25, 2019 09:43 CEST

FødevareBankens tidligere formand Klaus Bustrup modtog årets præstationspris for at være med til at hindre madspild.

​Ny formand for FødevareBankens bestyrelse

​Ny formand for FødevareBankens bestyrelse

Nyheder   •   Maj 24, 2019 08:13 CEST

Erhvervsmanden og formanden for Lauritzen Fonden, Jens Ditlev Lauritzen overtager formandsposten i madspildsorganisationen FødevareBanken efter Klaus Bustrup, der går af efter seks år.

Videoer 4 hits

Kampagnevideo

Kampagnevideo

Video til fødevareBankens kampagne "En chance til", som bliver vist på Facebook, Instagram og POP FM fra d. 14.-28. november.

Licens Alle rettigheder forbeholdt
Størrelse

640 x 360 px

fødevareBanken på folkemødet

fødevareBanken på folkemødet

fødevareBanken deltog ved dette års Folkemøde på Bornholm. På Finansrådets båd afholdte fødevareBanken sammen med samarbejdepartneren Jy...

Licens Alle rettigheder forbeholdt
Størrelse

270 x 480 px

Socialt udsatte får overskudsmad

Socialt udsatte får overs...

fødevareBanken leverer overskudsmad til kvinder og børn i Vejle Krisecenter.

Licens Alle rettigheder forbeholdt
Størrelse

854 x 480 px

Frivillig i fødevareBanken

Frivillig i fødevareBanken

Seppi fortæller om fødevareBanken.

Licens Alle rettigheder forbeholdt
Størrelse

854 x 480 px

Dokumenter 1 hit

Faktaark - om fødevareBanken

Faktaark - om fødevareBanken

Dokumenter   •   2016-10-12 15:10 CEST

fødevareBanken er opstået som svar på to samfunds­problemer: madspild og madfattigdom. På den ene side smides der hver dag store mængder mad ud i fødevaresektoren, som i sidste ende belaster miljøet, når det afbrændes. På den anden side oplever en stadig større gruppe af socialt udsatte sult og dårlig ernæring.

Kontaktpersoner 1 hit