Gå til indhold
fødevareBanken og Netto har indgået et omfattende strategisk samarbejde
fødevareBanken og Netto har indgået et omfattende strategisk samarbejde

Nyhed -

Netto og fødevareBanken indleder et omfattende, strategisk samarbejde.

Hvert år smides 400.000 tons mad ud i butikker, i produktion og på lagre.

fødevareBanken omfordeler denne gode overskudsmad, således at madspild bliver til måltider, og kommer socialt udsatte børn, unge og voksne til gode. fødevareBanken gør virkelig en forskel i bekæmpelsen af både madspild og madfattigdom. De har fået en elite-smiley, arbejder systematisk og har altid fødevaresikkerheden i højsædet.

Hos Netto vil vi gerne bakke op om fødevareBankens gode indsats, og derfor indleder vi dette samarbejde. Samarbejdet har dels fokus på, hvordan industrien kan begrænse madspild, men også på hvordan man som privat forbruger kan bekæmpe spild. Den første kampagne vil udfolde sig i butikkerne, på sociale medier, i husstandsomdelte tilbudsaviser, i online annoncer og på bæreposer.

Sammen har vi også udviklet app’en 'Mad Skal Spises', som hjælper forbrugere i alle dagligvarebutikker med at finde og dele informationer om fødevarer, der synger på sidste vers. Således bekæmper man madspild og sparrer samtidig penge på madbudgettet.

Mindre madspild gør en forskel!

Related links

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Rebecca Rasmussen-Kihl

Rebecca Rasmussen-Kihl

Pressekontakt Kommunikation og presse 60 11 16 45
Christian Lunøe

Christian Lunøe

Pressekontakt Kommunikation og presse 26441701

Relateret materiale

Fra madspild til måltid

FødevareBanken er en non-profit organisation, der bekæmper madspild og madfattigdom i Danmark. På den ene side kasseres der dagligt enorme mængder mad i fødevarebranchen, hvilket betyder spild af ressourcer og en belastning for miljøet. På den anden side er en del af de dårligst stillede i vores samfund ofte frataget muligheden for et dagligt og nærende måltid, som har afgørende betydning for deres sundhed. Det kæmper vi for at ændre.

FødevareBanken
Birkedommervej 31, 2. sa
2400 København NV
Danmark